За нас

МАРПЕКС ООД: осигуряване на непрекъсваемо електрозахранване повече от 29 години

Повече от 29 години МАРПЕКС ООД доставя и инсталира токозахранващи системи, с които надеждно осигурява електрозахранването на своите Клиенти. Нашата политика е ориентирана към това, да предлагаме най-добрите от всички възможни решения.

Нашият опит е полезен за Вашия успех

МАРПЕКС ООД е Вашия партньор за осигуряване на надеждно и непрекъсваемо електрозахранване. Вие може да използвате предимствата на една гъвкава фирма, предлагаща високотехнологични продукти и услуги. Изградете Вашия успех на опита натрупан от нас през годините. Използвайте нашите предложения за постигане на Вашите цели. Когато настъпи моментът да изберете Вашето ново електрозахранване, не се колебайте да използвате предлаганите от МАРПЕКС ООД технологии.

Високо качество за Вас

Като доставчик на системи, ние организирахме компанията и дейността в посока на задоволяване потребностите на нашите Клиенти. Нашите високо квалифицирани специалисти разработват висококачествени индивидуални решения за Вас –  продукти и услуги, които са оптимално съобразени с вашите нужди сега и в бъдеще.

МАРПЕКС ООД гарантира високо качество на продуктите и услугите, които предлага.

Партньорство с дългосрочна перспектива

Нашите клиенти в цялата страна знаят, че неадекватното електрозахранване или повреда в него, водят до значителни финансови разходи. По тази причина те инвестират част от тези разходи във високотехнологичните продукти и услуги, предлагани от МАРПЕКС ООД.

Ние Ви помагаме  да гарантирате вашите инвестиции за дълъг период от време.

МАРПЕКС ООД: Надеждно захранване за Телекомуникации, Информационни технологии, Енергетика, Индустрия, Инфра-структура и Транспорт

Нашата задача е да осигуряваме висококачествено, надеждно и непрекъсваемо електрозахранване, с цел гарантиране и защита на оборудването и инфраструктурата срещу всякакви смущения и повреди в захранващата мрежа. Тази дейност намира приложение във всички сегменти от икономиката на страната.

Доброто познаване на пазара, заедно с нашата политика за внедряване на висококачествено оборудване, позволяват да предлагаме пълна гама продукти за преобразуване и съхранение на електрическа енергия, дело на утвърдени производители.

Експерти в интегрирането на индивидуални решения и сервиз

Работейки с нашите клиенти в цялата страна, МАРПЕКС ООД придоби още по-широк опит и познания в  проектирането и интегрирането на електрозахранващи системи. Това ни позволява да предлагаме най-подходящите решения от началото до края, според индивидуалните изисквания на клиента.

§     Изследване и анализ на индивидуалните потребности на клиента

§ Пълни, интегрирани системи за електрозахранване, комбиниращи различни технологии – UPS, модулни системи, акумулаторни батерии, дизелови агрегати, разпределителни табла, управление и контрол на системата и т.н.

§     Инженеринг и управление на комплексни проекти

§     Дизайн и интегриране на нестандартни решения

§     Монтаж, функционални изпитания и пуск в експлоатация в цялата страна

§     Обучение на специалисти на клиента 

Марпекс ООД е сертифицирана фирма ISO 9001 от 2006г.